Implantologia

Implantologia este specialitatea chirurgicală stomatologică ce are rolul de a înlocui dinții lipsă sau grav deteriorați, în condiții de siguranță.
 
De-a lungul anilor, oamenii pierd unul sau mai mulți dinți din diverse motive:
– Carii;
– Accidentări;
– Înaintarea în vârstă;
– Boala parodontală.
A trăi fără dinți poate fi jenant sau incomod, însă este un risc și pentru sănătate, întrucât lipsa dinților afectează nu doar vorbirea și aspectul persoanei, ci și capacitatea de a mesteca și mânca. În același timp, dinții lipsă pot suprasolicita dinții vecini sau chiar duce la deteriorarea structurii osoase de susținere.
 
În aceste cazuri, implanturile dentare sunt opțiunea foarte eficientă de înlocuire a dinților lipsă. Implantologia este cea datorită căreia pacienții pot obține restaurări funcționale și de durată ale dinților.
 
Implantul dentar are același rol ca și rădăcina unui dinte natural. El este un dispozitiv dintr-un material rezistent și biocompatibil, de obicei, sub forma unui șurub.
 
Succesul și stabilitatea unui implant depind în mare măsura de calitatea materialelor și tehnologia folosită.
 
La Clinica Stomatologica Medentis folosim implanturile MegaGen AnyRidge și cel mai avansat tratament de suprafață XPEED, îmbogățit cu ioni de calciu. Implanturile MegaGen AnyRidge oferă stabilitate primară și secundară excelentă, iar conexiunea de 5 grade elimină riscul de deșurubare a bontului protetic, scăzând semnificativ riscul periimplantitei.

Avantajele implanturilor

🦷 Implanturile dentare oferă un suport pentru dinții artificiali, eliminând orice neplăceri provocate de aceștia. În plus, implanturile îmbunătățesc masticația și vorbirea.
🦷 Acestea vă oferă o forță de masticație mai mare, conservarea dinților naturali rămași, confort sporit și estetică superioară.
🦷 Implanturile pot elimina protezele dentare totale sau parțiale, asigură rezistența dinților, reduc pierderea osoasă, elimină adezivii și favorizează sănătatea gingiei și a dinților adiacenți.
 
Pentru programări, vă rugăm să sunați la numărul de telefon 0749272841, de luni până vineri, între orele 8 și 20.
 
Ne găsiți pe str. Hermann Oberth nr. 41, Mediaș.