Aplicarea Onlay-ului ceramic pentru reabilitarea dentară

Onlay-ul ceramic este o soluție personalizată de restaurare dentară care acoperă și protejează o porțiune a dintelui afectat de carii, fracturi sau alte probleme dentare. Acesta este confecționat dintr-un material ceramic rezistent și durabil, care se potrivește perfect cu culoarea și forma naturală a dinților. Onlay-urile ceramice sunt cunoscute pentru aspectul lor estetic deosebit și capacitatea lor de a rezista uzurii zilnice.

✅ Estetică remarcabilă: Onlay-urile ceramice sunt create cu precizie pentru a se potrivi perfect cu restul dinților, asigurând o estetică remarcabilă și un zâmbet natural.

✅ Durabilitate crescută: Materialele ceramice utilizate în fabricarea onlay-urilor sunt extrem de rezistente la presiunea și uzura cotidiană, oferind o durabilitate crescută în comparație cu alte soluții de restaurare.

✅ Protecție a dinților: Onlay-urile ceramice oferă o protecție eficientă împotriva cariilor, fracturilor și altor deteriorări, menținând integritatea structurii dentare existente.

✅ Potrivire precisă: Onlay-urile ceramice sunt confecționate personalizat pentru fiecare pacient, asigurând o potrivire precisă și o adaptare perfectă la forma și mărimea dintelui restaurat.

Tratament realizat de Dr. Sfara Sorin Vlad

Te așteptăm cu servicii stomatologice integrate, centru radiologic digital 2D/3D și laborator de tehnică dentară pe str. Herman Oberth nr. 41, 0749272841.
Pentru zâmbete de neuitat! #clinicamedentis #stomatologie