Măsuri de siguranță pacienți – Covid-19

Stimați pacienți,

Având în vedere situația actuală și dorința tuturor de a scădea riscul de contaminare cu agenții patogeni (inclusiv COVID-19), vă rugăm să țineți cont de următoarele reguli noi:

📋 Programările se realizează doar telefonic la numărul de telefon 0749 27 28 41 . Întrucât normele igienico-sanitare în perioada următoare sunt mai complexe, vom fi nevoiți să avem un timp mai mare între programări, ceea ce înseamnă că vor fi mai puține programări zilnice. Vă rugăm să vă programați din timp (pe cât posibil).

📋 În cadrul discuției telefonice pentru programare vi se vor adresa câteva întrebări legate de starea dumneavostră de sănătate și eventual contact cu persoane contaminate.

📋 Vă rugăm să veniți cu masca dumneavoastră de acasă, pe care o veți îndepărta doar la indicația medicului stomatolog.

📋 Nu sosiți la clinică înainte de ora planificată. Dacă ajungeți mai devreme, vă rugăm să așteptați în mașină sau în afara clinicii, iar noi vă vom invita înăuntru.

📋 Cu excepția minorilor care necesită prezența aparținătorilor, vă rugăm să veniți neînsoțiți.

📋 La intrarea în clinică vă rugăm să folosiți covorașul igienizat și apoi aparatul pentru botoșeii de unică folosință.

📋 Vă rugăm să vă igienizați mâinile, folosind dezinfectantul de mâini pus la dispoziție la intrare.

📋 La recepție veți primi o serie de formulare pe care vă rugăm să le completați.

📋 Tot la recepție vi se va determina și temperatura corporală de către un membru al echipei medicale. Dacă valoarea înregistrată depășește 37.5 C, programarea va fi anulată și vi se vor face recomandările necesare.

📋 În cabinetele stomatologice veți intra doar cu strictul necesar (cartea de identitate și portofel). Restul bunurilor dumneavoastră vor fi depozitate în containere speciale pe parcursul intervenției, urmând să le recuperați la sfârșit. Este interzisa intrarea în cabinetele stomatologice cu: poșetă, telefon mobil, rucsac, ghiozdan etc.

📋 Înainte de orice tratament medical, veți fi invitați să vă clătiți gura cu o soluție pe bază de apă oxigenată pentru 60 de secunde.

📋 Dozatorul de apă va fi mutat din recepție, iar dacă aveți nevoie de apă, vă rugăm să precizați acest aspect, iar personalul nostru vă va oferi un pahar cu apă.

📋 Pentru siguranța tuturor încurajăm achitarea onorariului cu cardul bancar.

Vă mulțumim pentru înțelegere și respectarea acestor norme!

Vă așteptăm cu drag!

Ne găsiți în str. Hermann Oberth, nr .41, Mediaș, de luni până vineri între orele 8 și 20.