Inhalosedarea – 10 beneficii ale utilizării

Inhalosedarea este cea mai uşoară formă de sedare, iar pacientul rămâne conştient, receptiv şi cooperant în timpul procedurilor stomatologice.

Inhalosedarea este efectuată folosind un amestec de oxigen şi protoxid de azot (aşa numitul gaz ilariant), ce se administrează pe cale respiratorie.

Echipamentul folosit este compus dintr-un aparat de gaze comprimate, un tub şi o mască. Tubul este cel care face legătura între aparat şi masca de gaze pe care și-o ține chiar pacientul pe faţă.

Pentru a putea inhala gazul, pacientul trebuie să respire pe nas . La început se inspiră doar oxigen, iar apoi medicul eliberează treptat protoxidul de azot, pe măsură ce pacientul se obişnuieşte.

Cei mai mulți pacienţi nu merg la dentist datorită fricii. Inhalosedarea îi ajută pe mulţi să îşi depăşească această teamă. Este o metodă sigură, eficientă şi bine primită de pacienţi.

Mai jos aveți 10 beneficii ale utilizării acesteia.

Clinica Stomatologica Medentis vă pune la dispoziție această metodă de sedare, foarte sigură și eficientă, atât pentru copii, cât și pentru adulți, în special celor care au frică de dentist (dar nu numai).

Pentru programări apelați cu încredere numărul de telefon 0749272841, de luni până vineri între orele 8 și 20.

Ne găsiți pe str. Hermann Oberth nr 41, Mediaș.